Trois-Rivieres
Door: Peter, Daan, Aartje, Theo
Blijf op de hoogte en volg Peter, Daan, Aartje, Theo
01 Oktober 2023 | Canada, Trois-Rivières
Na een heerlijke nachtrust en een super ontbijt met pancake ’s en vers fruit van onze Gastheer Nico gaan we weer op weg naar nieuwe ontdekkingen en verhalen.
Wat een prachtige plaatjes weer onderweg, wat is de natuur toch wonderschoon geschapen en wat zijn we dankbaar dat we dit met z’n vieren kunnen ervaren en beleven.
Gestopt bij een prachtig meer en weer mooie foto’s gemaakt
Heerlijk onderweg geluncht met Poutine, een typisch Canadees gerecht, wat bestaat uit friet, draadjesvlees, kaas en jus.
Aangekomen bij onze overnachting in Trois – Rivieres zijn we naar het stadje zelf gegaan, fijn op een terrasje gezeten en gewandeld. Daarna een diner bij Jacks Saloon, heel gezellig met de favoriete muziek van Danielle, dus de vraag van vandaag, welke muziek is dat? (:
Straks weer lekker slapen en morgen gezond weer op.
Kuszzz voor iedereen.
01 Oktober 2023 - 13:56
Katja:
Wonder schone natuur!
[e-1f603]
01 Oktober 2023 - 16:19
Raymond :
woensdagsPoutine, een typisch Canadees gerecht, wat bestaat uit friet, draadjesvlees, kaas en jus. als jullie weer opassen eten?[e-1f60e]
01 Oktober 2023 - 20:16
Angelique :
Country muziek!!!!
02 Oktober 2023 - 02:27
Peter, Daan, Aartje, Theo :
Jij mag niet meer raden Angelique[e-1f602]
02 Oktober 2023 - 07:36
Jeroen En Carmen:
Wat een super reis maken jullie toch!! Heerlijk genieten en met deze verslagen zijn we toch een beetje mee.[e-1f603]
02 Oktober 2023 - 08:07
Margo:
Fantastisch, wat zullen genieten van de prachtige herfstkleuren, de gezellige terrasjes en de vele rustgevende meren. Top hoor.
gezonde jaloezie bekruipt me[e-1f606][e-1f606][e-1f590]️[e-1f590]️[e-1f590]️[e-1f590]️
04 Oktober 2023 - 13:51
Joke En Dick:
Mooi uitzicht vanaf een grote bank (schommel) even rusten, tenminste zo lijkt het, even genieten van de rust ook wel goed. Fraaie winkels bekijken (lijkt wel een noga winkel) nou wij zien het wel, jullie vermaken jullie nog opperbest. Groetjes van ons.